OldStars korfbal

Veldtraining

  • donderdag 16.00-17.00

Zaaltraining

  • donderdag 16:00 – 17:00
    Sporthal Heivelden 

Kledingadvies

  • Makkelijk zittende kleding en sportschoenen

Meer info

  • Mail naar oldstarskorfbal@kvdkb.nl of bel 06-28688672
  • Of kijk op: https://oldstars.nl 
  • Contributie bedraagt 8,45 per maand
    inclusief kopje thee/koffie na de training.
korfball, korf, ball-5170928.jpg

OldStars Korfbal

Met OldStars korfbal biedt het Ouderenfonds, in samenwerking met het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV), een aangepaste spelvorm aan voor korfbal op latere leeftijd. De beweegvormen zijn aangepast op de 55-plusser en naast bewegen staat het ontmoeten en sociaal contact centraal.

 

OldStars korfbal is onderdeel van OldStars Sport, een project van het Nationaal Ouderenfonds. Dit is een verzameling van aangepaste spelvormen, zoals o.a. OldStars football, OldStars hockey, OldStars handbal e.a. Met dit uitgebreide OldStars aanbod maakt het Ouderenfonds met de landelijke partners Menzis, VWS, RCOAK, Stichting Sluyterman van Loo en Zawabas.

 

Over het Nationaal Ouderenfonds Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met partners, donateurs en vrijwilligers in voor een samenleving waarin geen enkele oudere zich eenzaam hoeft te voelen. Hun activiteiten zijn laagdrempelig en gericht op ontmoeting. Zo helpen zij ouderen om op een actieve manier ouder te worden. Ook stimuleren zij de samenleving om een leeftijdsvriendelijke omgeving te zijn. Want ouder worden doe je samen!

 

Onze sponsoren:

Wilt u ons sponsoren? Dit kan op verschillende manieren. Wilt u hier meer over weten?
Klik hier voor de sponsorfolder met meer informatie of neem contact op met de sponsorcommissie!
De sponsorcommissie is te bereiken via email: sponsors@kvdkb.nl