Nieuws

September 2022 - nieuwe sponsor

Vanaf het seizoen 2022-2023 mogen we een nieuwe shirtsponsor welkom heten: Stalufor. Dit bedrijf is shirtsponsor geworden van onze C1. 
Stalufor stelt zich even voor:

Stalufor concepten in bouwbeslag levert mechanische en elektronische hang- en sluitwerkoplossingen voor de aluminium deuren- en ramenfabrikanten. Wij richten ons specifiek op de zakelijke markt. Onze klanten zijn producenten van aluminium deuren en ramen waar wij alles leveren om een deur te laten draaien, schuiven, kiepen en sluiten zowel mechanisch als elektronisch.

De concepten die wij adviseren en leveren kunnen wij ook monteren en elektrisch aansluiten, wat dan gebeurt door de techneuten van ons zusterbedrijf Stalufix.

We hebben dus alles onder 1 dak en zijn onlangs verhuisd van ons pand in Eindhoven naar ons nieuwe pand in Best op de Binnenweg 7-9. Hier hebben we de ruimte om te groeien en om onze plannen voor de toekomst te kunnen realiseren.

 

Aangezien een aantal familieleden van mij korfballen bij DKB, vonden we het leuk om via deze weg onze naam in Best wat meer bekendheid te geven. We hopen dat de C1 veel sportief succes heeft met onze naam op de shirts en wensen uiteraard de gehele club en alle leden veel sportplezier.

 

Met vriendelijke groet, Theo van Rooij.

Stalufor concepten in bouwbeslag BV Binnenweg 7-9 5683 PR Best